Verslag jeugd doedag 2024

Doedag mei 2024

Op zaterdag 4 mei was het weer zover, de doedag voor onze jeugdvissertjes. Het was een groot succes met een opkomst van zo`n 20 kinderen. Er waren spelletjes, een karpervisser die hun ook een karper onderlijn bij zijn tent leerde maken. Een feedervisser die hun alles uitlegde over zijn manier van vissen, helaas kwam er geen vissen aan de kant maar ze kregen wel prachtige verhalen te horen en zelfs walvissen die gezien waren op een vistocht.

Er was ook een penvisser aanwezig die ook het nodige te vertellen had, er werd met een bootje gevaren, ze leerden ook nog in een hoepel te gooien met een werphengel.
Ook leerden ze een witvistuigje te maken. Overal kregen ze wat leuks mee of een bon om wat lekkers op te halen bij de bar. En zo rond half een werden er zelfs 3 mooie hengelsetjes verloot en kregen alle andere kinderen een tuigje aangeboden door Inge en haar man Antoine.

Hierbij wil ik alle vrijwilligers bedanken die de moeite genomen hadden om mee te helpen en zo de kinderen een prachtige ochtend te bezorgen, Antoine, Rien VDB, Mathijs-Jan, Koen, Gerco, Niels, Wesley, Jesper, Ricardo, Hans Klok en de barmedewerkers voor drankje, ijsje en patatje Bert D en Reint, bedankt hiervoor en Gert bedankt voor de spelletjes. Dan wil ik nog HCN Nijkerk bedanken voor de maden en de pieren.

Tot volgend jaar

Inge