Afgelast I.V.M Te weinig inschrijvingen !!!

De Open Mini Koppelwedstrijd is een totaal nieuwe wedstrijd bij Hoop Op Geluk. De wedstrijd staat in het teken van de jeugd om hun zo kennis te kunnen laten maken met het officiële wedstrijd vissen.

Deze wedstrijd is voor jeugdigen vanaf 7 t/m 15 jaar en een volwassenen ( dit mag een ouder/ verzorger of iemand anders zijn die kan vissen).

De wedstrijd zal gehouden worden op 24 september 18.00 uur tot zaterdag 25 september 16.00 uur. De koppels (kind + volwassenen) zullen net als de volwassenen gaan loten om hun stek te bepalen, dit willen we laten plaatsvinden op 24 september om 18.00 uur waarnaar de wedstrijd zal starten om 19.00 uur.

Op 25 september zullen de koppels gebruik kunnen maken van het clubgebouw om hier een ontbijt te kunnen gaan nuttigen.

Om 16.00 uur zal de wedstrijd eindigen en dienen de koppels het wedstrijd parkoers op te ruimen (tenten afbreken) om 17.00 uur zal er in het clubgebouw een prijsuitreiking plaatsvinden.

Bij de prijsuitreiking zullen er 3 koppels in de prijzen vallen 1e, 2e en 3e prijs.
De prijzen willen wij doen toekomen in de vorm van producten gerelateerd aan de karper visserij. Het maximaal aantal koppels die kan deelnemen aan de open mini jeugd wedstrijd is 16 koppels.
De koppels moeten ten alle tijden gevormd worden door 1 kind en volwassenen. Wij houden het wedstrijdreglement aan die ook gebruikt wordt bij de karper wedstrijden, Het enige verschil in dit
reglement is dat ook de graskarpers die gevangen worden meetellen en gewogen dienen te worden. Het inschrijven zal online gedaan worden doormiddel van het invullen van het digitale inschrijfformulier.
De kosten voor het deelnemen aan deze Open Mini Jeugd wedstrijd bedragen € 40,- per koppel. ( kind + volwassenen)  Voorals nu gaan wij er vanuit dat deze wedstrijd gewoon zal plaats vinden, Mochten er omtrent de corona regels
andere maatregelen of uitsluitingen plaats vinden stellen wij u hier gelijk van op de hoogte.

Mochten er nog vragen zijn of wilt u meer informatie over deze wedstrijd dan kunt u zich richten tot
Henk Stob. Tel nummer 06-06-40831341 of per email

Graag Uw betaling onder vermelding mini koppel wedstrijd en u naam. Iban rekeningnr. NL31 RABO 0347.8109.42 ten name van Hoop Op Geluk Nijkerk. Mini Jeugd wedstrijd bedragen € 40,- per koppel. ( kind + volwassenen)