CLUBKAMPIOENSCHAP 2018

3e Wedstrijd zaterdag 5 Mei 2018
Aantal deelnemers 28 waarvan 4 vrije vissers en een afmelder.

s ’Morgensvroeg om 6:30 uur bij het clubhuis “ de Visburg “ om te openen, ik was niet de eerste want er stonden al een paar vrijwilligers op me te wachten, mooi op tijd heren. Alle spullen op zijn plaats zetten zoals de prijzen, loting-spullen, laptop, en beamer opstarten.
Helaas kreeg ik de beamer niet aan de gang maar gelukkig was er een reddende engel aanwezig in de vorm van Henk Stob barcommissaris die wist dat er een aparte schakelaar was aangebracht voor de beamer, bedankt Henk. Nadat alles weer werkte konden we beginnen met de loting maar vooraf is er groepsfoto gemaakt van de vrijwilligers en de witviscommissie in hun nieuwe outfit aangeboden door Henri & Herman de Opel dealer, onze dank hiervoor.
De extra prijzen van de loting, de inmiddels wel bekende “ Smileys ” werden gepakt door Gert Worst in vak A, wat hem een verrassings-bon, aangeboden door Hengelsport Centrum Nijkerk opleverde en in vak B was het Wim Kok die er met een autowas-pakket vandoor ging.

De wedstrijd.
Ook dit keer werd er gevist aan de oostkant met een heerlijk visweertje, veel zon en weinig wind in de rug. De vangsten waren zeer wisselend van grote brasems van wel twee en halve kilo, tot hele kleine vis. Maar zoals bij iedere wedstrijd kan er maar een de winnaar zijn en dat was vandaag Hans van Essen uit vak B, ondanks het verspelen van drie grote brasems  wist hij toch nog 5,45 kilo in zijn net te krijgen.   

                                De winnaars:
                                Vak B:   Hans van Essen met  5,45 kilo (zie foto rechts)
                                Vak A:   Breun Bokhorst met 4,83 kilo

Heren, hartelijk gefeliciteerd met dit resultaat, tot ziens op de volgende wedstrijd 19 Mei 2018

Met dank aan onze sponsors: HengelsportCentrum Nijkerk - Henri & Herman Opel - Hengelsport Spakenburg.

Alle vrijwilligers bedankt voor jullie inzet.

De Wedstrijd commissie
Frits Coert & Hans Kraak