CLUBKAMPIOENSCHAP 2018

2e Wedstrijd
Zaterdag 21 April 2018
Aantal:  deelnemers 25
Afmeldingen: 5
Vrije vissers: 3
Totaal aantal deelnemers: 23

Het clubhuis ‘’ de Visburg ‘’ begon om 7:00 uur al aardig vol te lopen zodat er exact om 7:30 uur met de loting kon worden begonnen .
Na de eerste wedstrijd waren de deelnemers van vak A en vak B bekend dus werd er nu apart geloot in vak A en vak B. De winnaar van de vorige wedstrijd, Roberto, lootte nu maar gelijk even een kopplek over geluk gesproken. Kijk naar de uitslag of dit hem inderdaad geluk heeft gebracht.

Ook dit keer hadden we weer extra prijzen in de vorm van voerpakketten aangeboden door Hengelsport Centrum Nijkerk  waarvoor onze dank.

De wedstrijd.
Er werd gevist aan de Oost-kant met weinig wind en een lekker zonnetje. Zowel in vak A en vak B werd er over het algemeen redelijk tot goed gevangen met ook dit keer veel kleine vis in de vorm van voorns, bliekjes, schele pos en ook weer een paar grondels. De brasems lieten zich af en toe ook vangen en die waren dan van het formaat ‘’ vloermat’’ zo groot.

Adri Meester was niet blij met de loting, hij lootte stek 14 in vak B waar hij ook met de 1e koppel wedstrijd van 7 April had gezeten en slecht had gevangen. Maar zo zie je maar weer de ene dag is de ander niet want hij viste nu maar liefst  6,770 kg bij elkaar en werd vandaag hiermee overall winnaar met een big smile on his face.

                       De winnaars:
                       Vak A :  Adrie Meester met 6,770 kg (zie foto rechts).
                       Vak B :  Marius Jansen met 6,055 kg

Van harte gefeliciteerd met dit resultaat.

Volgende wedstrijd 5 Mei 2018

Met dank aan onze sponsors:
HengelsportCentrum Nijkerk - Henri & Herman Opel - Hengelsport Spakenburg.

Alle vrijwilligers bedankt voor jullie inzet.

De Wedstrijd commissie
Frits Coert & Hans Kraak