CLUBKAMPIOENSCHAP 2018
          

16e
En tevens de laatste wedstrijd van seizoen 2018
Zaterdag  06 Oktober 2018, vandaag alleen voor de competitie deelnemers.
Totaal aantal deelnemers: 25 gevist werd aan de Westkant.

Vandaag de oneven steknummers uitgezet.
Vak A vanaf steknr. 25 t/m 49 en vak B van 1 t/m 23

Voorafgaande aan de loting een mededeling. In de pauze voor alle deelnemers een lekkere gehaktbal en wat te drinken verzorgd door Henk Slob en zijn crew. Smaakte prima.

Bij de loting in vak A ging de kop-plek dit keer naar Marius Jansen die ook de smiley had geloot in de vorm van een verrassings-bon, aangeboden door Hengelsport Centrum Nijkerk.
De andere kop-plek maar dan in vak B was voor Wim Kok en de smiley ging naar Klaas Bast, een winterpakket voor de auto aangeboden door Henri & Herman Opel.

Dit keer werd er gevist aan de west-kant. Met een lekker zonnetje en zomerse temperaturen was het weer een topvisdag. Overigens hebben we het hele seizoen goed weer gehad. Er werd goed gevangen vandaag en met een totaalgewicht van 88,03 kg mochten we best tevreden zijn.

Ook dit keer weer een winnaar en met een vangst van 6,120 kg in vak A was Roberto Evripidou de concurrentie te slim af. Mede door toedoen van zijn buurman, want wat was er gebeurd? Roberto kwam aan de waterkant erachter dat hij zijn voer vergeten was wat nog thuis in de diepvriezer lag maar zijn buurman was zijn helpende hand en heeft de helft van zijn voer aan Roberto gegeven, mooi gebaar.
In vak B was Mikel Ruiters met 5,000 kg de beste.
Heren gefeliciteerd met dit resultaat.

De ontknoping: wie wordt er clubkampioen witvissen 2018 van Hoop OP Geluk?

Na wat rekenwerk was dan eindelijk de uitslag en dus ook de winnaar bekend van de wisseltrofee “clubkampioen witvissen 2018”
Maar eerst werden de vrijwilligers in het zonnetje gezet die bedankt werden voor hun inzet en die een waardebon van HCN Nijkerk aangeboden kregen.
Ook was er een dankwoord voor de sponsor, Hengelsport Centrum Nijkerk, in de persoon van Martijn die aanwezig was en die een diner-bon voor twee in ontvangst nam.                      En de Clubkampioen witvissen 2018 is geworden   ….…

                                                 1)     
Hans Kraak
                                
                                                 2)      Roberto Evripidou

                                                 3)      Adrie Meester


Hans Kraak, hartelijk gefeliciteerd je bent de beste van het seizoen 2018 !!!!
Ook de overige deelnemers gefeliciteerd.

Eerst werden de een t/m drie gehuldigd met prijzen en bekers en de kampioen nam ook de wisseltoffee in ontvangst. Daarna waren de overige deelnemers aan de beurt die allen een waardebon van HCN Nijkerk ontvingen.
Na de prijsuitreiking stond er een uitgebreid chinees buffet van Wok Restaurant het Oosten uit Amersfoort te wachten op de deelnemers die het zich lekker lieten smaken.
We kunnen terugkijken op een geslaagd seizoen met mooie vangsten, mooi weer, leuke prijzen en veel plezier.

Iedereen zowel de deelnemers als alle vrijwilligers en sponsors bedankt
               
De Wedstrijdcommissie
Frits Coert & Hans Kraak
                                                                                                                            
   
                                                                                               
  
Alles staat klaar voor de loting. Hans en Frits regelen het weer fantastisch! Ietsje mist over het water. Prachtige toch?
Vooruit, nog een dan! Roberto. Hans. Mikel had genoeg voor de 1e plek! Henk staat achter het net, gelukkig viste hij daar niet... De cijfertjes invoeren in de pjutert.
Ouderwets gezellig druk in de Visburg. Roberto Evripidou winnaar vak A. Mikel Ruiters winnaar vak B.
Mees is weer bezig! Alle helpers worden in het zonnetje gezet, zonder hen zou het niet gaan! Martijn van HCN wordt bedankt voor de sponsoring, en natuurlijk een mooie bos bloemen voor Grace (ook bedankt). 3e Adrie Meester 2e Roberto Evripidou. 1e en kampioen Hans Kraak!
nrs 1 t/m 3 krijgen van Martijn (HCN) een voerzeef met tas! En dan eten, ziet er goed uit! De kampioen mag natuurlijk eerst. Beste rij wachtenden. En het smaakte net zoals het eruit zag, heerlijk! Die krant is er vlug bij..