CLUBKAMPIOENSCHAP 2018           
14e
Wedstrijd zaterdag  22 September 2018
Competitie deelnemers 25 waarvan 4 afmelders
Vrije vissers: 3
Totaal vandaag: 24 deelnemers
Locatie: Arkervaart aan de Westkant

Vandaag de oneven steknummers uitgezet.
Vak A vanaf steknr. 23 t/m 47 en vak B van 1 t/m 21

Eerst een bakje koffie en daarna om 7:30 uur de loting in het clubhuis “de Visburg”
Wat zijn wij toch verwend met zo’n mooi clubhuis en locatie.

De deelnemers uit vak A waren als eerste aan de beurt om te loten waarbij Marius Jansen weer een kopplek had geloot, dit is al de 2e kopplek dit seizoen voor hem en in vak B was het Willem Verstay die de andere kopplek voor zijn rekening nam en dit was voor hem de 4e keer. Hoeveel mazzel kun je hebben.
Wie en wanneer iemand een kopplek heeft geloot is mooi te zien in de onderstaande totale competitie-uitslag, dat is het gele vakje in de kolom “Wedstrijdnummer”
De smiley ging dit keer naar Bren de Jager die als vrije visser ervan door ging met de verrassings-bon aangeboden door Hengelsport Centrum Nijkerk.

De vorige wedstrijden zijn altijd droog geweest maar vandaag mocht het niet zo zijn. Met regen en veel wind uit het zuidwesten draaiend naar het westen was het lastig vissen.
De herfst is nu ook bij ons begonnen.

Met een totaalgewicht van 64,830 kg waren de vangsten redelijk te noemen. Ook dit keer bestond die uit veel blieken en in mindere mate de voorns en hier en daar kleine brasems. En ook de grondels en schele posjes lieten zich veelvuldig vangen.
In vak A werd er goed gevangen maar in vak B was het een stuk minder.
Adrie Meester wist 5,440 kg te vangen en is daarmee vak-winnaar in vak A geworden en Mees Hofland deed dat met 2,910 kg in vak B. Hartelijk gefeliciteerd met dit resultaat.

Met nog twee wedstrijden te gaan nadert de ontknoping wie er clubkampioen 2018 gaat worden. Wordt het Hans Kraak of toch nog Adrie Meester maar ook Breun Bokhorst en Roberto Evripidou zullen er alles aan doen om de bokaal te winnen.
Het wordt nog heel erg spannend.

Tot ziens op de volgende wedstrijd op 29 September
Met dank aan onze sponsors                  

Alle vrijwilligers bedankt voor jullie inzet                               
                 
De Wedstrijdcommissie
Frits Coert & Hans Kraak

Adri Meester.
Mooie lucht zo! Een paraplu was vandaag geen overbodige luxe.