CLUBKAMPIOENSCHAP 2018           
13e
Wedstrijd Zaterdag  8 September 2018
Competitie deelnemers 25 waarvan 2 afmelders
Vrije vissers: 2
Totaal vandaag: 25 deelnemers
Locatie: Arkervaart aan de Westkant

Vandaag de even steknummers uitgezet.
Vak A vanaf steknr. 2 t/m 28 en vak B van 30 t/m 50

Iedereen was ruimschoots op tijd aanwezig in het clubhuis “de Burg” voor de loting die om 7:30 uur begon. Als eerste mochten de deelnemers uit vak A loten waarbij Hans van Essen zowel de kopplaats als de smiley (extra prijs bij de loting) te pakken had, dit keer een auto reinigings set aangeboden door Opel dealer Henri & Herman.
Bij vak B ging de kopplaats naar Willem Verstay en de smiley naar Henk van Dasselaar wat hem een verrassings-bon, aangeboden door Hengel Sport Centrum Nijkerk, opleverde.

Het is droog gebleven met een matige wind uit het zuidwesten waar we gelukkig niet zoveel hinder van hadden, al met al een lekker visweertje. Waren de vangsten de vorige wedstrijd al goed ook dit keer mochten we niet mopperen. Met een totaal van 85,600 kg. was er lekker gevangen. In vak A werden er veel mooie voorns gevangen en in vak B veel blieken. Ook de schele posjes, kleine baarsjes en grondels waren van de partij.
De brasems lieten het vandaag afweten maar daarentegen werden er wel een paar mooie giebels gevangen.

Met een gewicht van 5,900 kg. was Marius Jansen de beste in Vak A en de beste in vak B was Frits Coert met 4,620 kg. Gefeliciteerd met dit resultaat.

Wij zien u graag terug op de volgende wedstrijd van 22 September.

Met dank aan onze sponsors:
Hengelsport Centrum Nijkerk en Henri & Herman Opel.
Alle vrijwilligers bedankt voor jullie inzet.
                 
De Wedstrijdcommissie
Frits Coert & Hans KraakMarius Janssen.
Voor de loting eerst koffie. Wim druk bezig met opbouwen. Gert tuurt naar de dobber. Wim deed het vandaag goed, 2e! Frits werd vandaag 1 in zijn vak!