CLUBKAMPIOENSCHAP 2018           
10e
Wedstrijd
Zaterdag 28Juli 2018
Competitie deelnemers 25 waarvan 5 afmelders
Vrije vissers: 3
Totaal vandaag: 23 deelnemers
Locatie: Arkervaart aan de Westkant

De vrije vissers werden ingeloot in vak A met een totaal van 13 deelnemers en 10 deelnemers in vak B.
Vandaag werd er gevist op de oneven steknummers.
Vak B begon bij steknr. 1 t/m 19 en vak A van 21 t/m 45

Zoals gebruikelijk vandaag ook de extra prijzen bij de loting, de smileys, die gingen in vak A naar Will van der Heiden een verrassingsbon aangeboden door Hengelsport Centrum Nijkerk en in vak B naar Gert Livestro een auto-waspakket aangeboden door Henri & Herman Opel

Omdat er regenbuien en onweer werd voorspeld hielden we de weerberichten scherp in de gaten. Met name het onweer baarde ons zorgen en er was even sprake van om de wedstrijd af te lassen. Maar de wedstrijdcommissie besloot toch om de wedstrijd door te laten gaan. Wel werd voor de loting aangegeven dat als het begon te onweren de wedstrijd afgeblazen zou worden. Tevens werd op de beamer een aantal tips getoond wat te doen bij onweer.
We hebben inderdaad een paar regenbuien gehad en helaas begon het twintig minuten voor het einde ook te onweren dus werd de wedstrijd voortijdig afgeblazen.

Het was vandaag moeilijk om vis te vangen, die bestond uit veel kleine vis dus diegene die een platte (brasem) kon vangen die zat goed. Het lukte Will van der Heiden die met 2,940 kg algemeen en vak A winnaar is geworden. In vak B was Rein Withaar de beste met 2,380 kg. Heren gefeliciteerd met dit resultaat.

Tot ziens bij de volgende
wedstrijd op 4 Augustus.

Met dank aan onze sponsors:
Hengelsport Centrum Nijkerk en Henri & Herman Opel.
Alle vrijwilligers bedankt voor jullie inzet.
                 
De Wedstrijdcommissie
Frits Coert & Hans KraakWill van der Heiden.
Kiek uut voor de bliksem Duidelijk zo toch! RRRDK = Rien Rond Regelt De Koffie. Wachten op de loting
Eindelijk zal het dan gaan regenen Maar met opbouwen is het nog droog Prachtige lucht boven de Putten polder Hans druk bezig