Zaterdag 13 April 2019   
“Clubkampioenschap” 1e Wedstrijd                          
Het Clubkampioenschap, met zevenentwintig deelnemers, bestaande uit zestien wedstrijden waarvan vier afvallers is weer begonnen. Voor velen was dit de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen.

Het had niet veel gescheeld of de wedstrijd had afgelast en/of verplaatst moeten worden omdat er een auto-rally plaats vond en het clubhuis onbereikbaar was. Jammer dat de vereniging dat pas vrijdag bij toeval te horen kreeg. Onze voorzitter Dirk Wever heeft toen met de gemeente Nijkerk en de rally organisatie overleg gepleegd voor een oplossing en die is er ook gekomen. We mochten gebruik maken van het fietspad wat achter ons clubhuis loopt en de rally officials hadden opdracht gekregen om ons doorgang te verlenen. We moesten een stuk omrijden om er te komen maar dat hadden we er wel voor over. Dirk bedankt nog voor je inzet.

Vandaag een afmelding dus zijn we begonnen met 26 competitie deelnemers en 1 vrije visser. Om 6:45 uur waren de eerste deelnemers al in ons clubhuis  ” de Visburg ” waar de koffie klaar stond.
Dit jaar ook weer verzorgd door Rien Rond een van de vrijwilligers.
Inmiddels waren alle deelnemers aanwezig en kon er om 7:30 uur begonnen worden met de loting.

Voorafgaande aan de loting werd er eerst een minuut stilte in acht genomen voor het overlijden van ons gewaardeerd lid Barend Hop die altijd meedeed met de clubkampioenschappen en gezelligheidswedstrijden.

Bij de loting gingen de bekende smileys dit keer naar Mees Hofland, een verrassingsbon van H.C.N. Nijkerk, en Willem Verstay met een onderhoudspakket van Henri & Herman Opel.

Nu de wedstrijd, er werd gevist aan de Oostkant met een lastige Noord-Oosten wind en echt warm was het ook niet. De vangsten waren niet echt goed te noemen met een totaalgewicht van 28,940 kg was het magertjes met veel kleine vis.
Maar er zijn altijd winnaars en dit keer waren dat in,

                                                              Vak A  Adrie Meester met 2,160 kg
                                                              Vak B  Klaas Bast met 2,680 kg


Met dank aan de deelnemers, de vrijwilligers en sponsors
Graag tot ziens op de volgende wedstrijd 20 April 2019.                                  

De Wedstrijdcommissie                                                                                          
Frits Coert & Hans Kraak


Barend Hop
Adrie Meester.
Klaas Bast.
 
De sponsors goed in beeld! Tijdens het opbouwen ook even genieten van de pracht van de natuur The Boss! Mooie dreigende lucht, gelukkig maar 1 heel klein buitje gehad!
Rally auto`s langs de vaart