Nieuwjaarsreceptie 4 januari 2019.

Het was weer als vanouds, gezellig en druk.
Circa 50 leden kwamen naar "de Visburg"  om elkaar de hand te schudden en gelukkig nieuwjaar te wensen.
Henk had met zijn barmedewerkers gezorgd dat er genoeg lekkere koffie, koude drankjes en lekkere hapjes waren. Toen het grootste deel binnen was en gezellig aan het bijpraten was met oude en nieuwe bekenden gingen Rien en Gert rond met het aandenken van dit jaar, een mooie vispet met ons logo er op.

Even later vroeg Dirk onze voorzitter om stilte, hij vroeg de kampioenen van afgelopen jaar naar voren.
Dit zijn de winnaar van de karpercompetitie Bert van Dasselaar en winnaar van het clubkampioenschap Hans Kraak. Zij ontvingen naast een applaus van de aanwezigen een enveloppe met inhoud, en dat is welverdiend!
Toen stipte de voorzitter nog even aan dat de nationale opschoondag dit jaar op zaterdag 23 maart is, hij nodigde allen uit om te komen helpen. Wij zorgen weer voor een heerlijke warme maaltijd voor de harde werkers. Hierna bleef het nog lang gezellig in ons warme knusse clubhuis.

Nogmaals iedereen een heel mooi en visrijk jaar toegewenst!.

Pier en Wipper.
 
Gezellig druk Gijs Nederlof van wedstrijdvissen.nl kwam ook nog even langs
Wes is altijd vrolijk! Ereleden Wout Bijen (midden) en Ton Visser (re) en Bren de Jager (niet op foto) waren ook van de partij. Voorzitter Dirk vraagt om stilte. De kampioenen, links Kans Kraak en rechts Bert van Dasselaar
Zij kregen beiden een enveloppe met inhoud. Het presentje voor de aanwezigen, een mooie vispet.