Op zaterdag 15 december vissen we weer de traditionele Kerstwedstrijd aan de binnenhaven van Nijkerk, veel mensen weten eigenlijk niet eens wat er die dag gebeurd. Dat willen we wel even uitleggen, de vissers zijn s`morgens al op tijd in "de Visburg" ons clubhuis om te genieten van een gratis bakkie koffie of thee.

Om ca. 08.30 uur gaan we loten, we vissen in koppels die geloot worden (dus geen vaste maat). Uitzondering daarop wordt wel gemaakt voor vaders / moeders met hun kind, wel zo leuk. De wedstrijd start om 10.00 uur precies, dan gaat het los, vis vangen dus!

Zo tegen 11.30 uur hebben we een pauze om iets lekker warms te eten dat wordt aangeboden door de vereniging.
Nadat iedereen is voorzien gaan we verder tot 13.30 uur. Inpakken en wegwezen naar het clubhuis, daar brand de kachel en krijgt u een drankje aangeboden door Hoop Op Geluk.

Nadat iedereen opgewarmd is gaan we omstreeks 15.00 uur de prijsuitreiking doen, en het leuke hier aan is dat dus iedereen prijs heeft! Kijk dat doet een mens goed.
Na de prijsuitreiking blijft "de Visburg"  nog even open zodat we na kunnen babbelen over de laatste wedstrijd van dit jaar.

Lijkt het u leuk, dan kunt u zich opgeven, lees eerst nog even de tijden e.d. door en dan mailen maar.

Loten 08.30u, aanvang 10.00u, 11.30u uur pauze, einde 13.30u, prijsuitreiking 15.00u.
Alleen voor leden hsv Hoop Op Geluk, ook voor jeugdleden.

Inschrijven tot 6 december bij Hans Kraak.