Polen vs Nederland 5e jaargang.

De meesten waren mooi op tijd vrijdag voor de loting die door Andries en Tomasz werd gedaan. Na de loting op het water aan en opbouwen, om 12.00 uur werd het startsignaal gegeven.
De 1e vis die werd gevangen was een steur, later volgden er meer. Net als brasems en gelukkig ook karpers. Begin van de avond kwamen de voorzitter en penningmeester nog langs om iedereen te voorzien van oer Hollandse hapjes en een drankje, er werden zoute haringen aangeboden en een schaaltje met kaas, worst e.d. en een glaasje korenwijn. Dat hoort tenslotte bij zoute haring!

Na de 1e nacht stond de teller op 2 voor de Poolse deelnemers en 0 voor de Nederlandse. Bij het ontbijt was iedereen nog goedgemutst, die vis ging echt wel bijten. Bij de traditionele BBQ zaterdag einde middag was dat nog steeds zo, niets meer gevangen maar men was nog positief.

Zaterdagnacht nog een mooie vis voor de Nederlanders dus hh, 2-1.

Zondagmorgen weer een heerlijk ontbijt die net als het vorige ontbijt en de BBQ door Henk en zijn keukencrew fantastisch bereid en geserveerd werden.

Helaas hierna geen vissen meer die meetelden.

Uitslag:
1e Rene Camu enGiovanni Copia 1 vis 14,0 kg;
2e Artur Laskiewicz en Patryk Rogacki 1 vis 13,9 kg;
3e Borys Urbanowski en Sebastian Kobylczyk 1 vis   4,3 kg.

Deze mannen kregen allemaal een vistrip naar Polen aangeboden en een mooie geldprijs.

Verder kregen alle deelnemers een goody bag en een medaille als aandenken.

De trofee ging dit jaar dus eindelijk naar de Poolse deelnemers, zij waren daar zichtbaar erg blij mee!

Ook de keukencrew werd niet vergeten, zij kregen een VVV bon, en verdiend!

Iedereen die geholpen heeft om dit evenement te organiseren en uit te voeren heel hartelijk bedankt, de gezelligheid was weer top en ondanks het gemis aan vis was het toch een mooi weekend. Natuurlijk ook alle sponsors heel hartelijk bedankt!