Interesse om de open wedstrijdpagina`s te sponsoren?
Neem dan contact op met de webmaster.

Zaterdag 9 Juni 2018 
3e Koppelwedstrijd van HSV Hoop op Geluk in de Arkervaart te Nijkerk

Vandaag alweer de 3e koppelwedstrijd met 28 koppels in de Arkervaart in Nijkerk, ver voor aanvang van de loting om 7.30 uur was iedereen aanwezig in ons clubhuis. De Visburg was vol met nerveuze wedstrijdvissers uit verschillende delen van Nederland. Na de loting waar ook 2 prijzen van onze sponsor Henri & Herman Opeldealer Amersfoort verloot werden, gewonnen door het koppel Lud Wever en Ties Dekker. Nu kon iedereen op weg naar zijn stek aan de Oostkant van de Arkervaart waar we onder zomerse weersomstandigheden op een netjes gemaaide kant aan de wedstrijd begonnen.
De vangsten bestonden vooral uit kleine voorn en bliek, dus was het zaak om aantallen te vangen om in aanmerking te komen voor een prijs.

In vak A was het koppel Jan Tunnessen en Hans Lamers die met een vangst van 4.880 gr. winnaar werden en ook algeheel  winnaar. Vak B werd gewonnen door het koppel Stado Bergervoet en Sander Vrielink met een gewicht van 4.395 gr. Voor de eerste drie koppels in elk vak was er een geldprijs en voor de nummer 4 van elk vak een mooie waardebon van Hengelsportcentrum Nijkerk.

Alle vrijwilligers bedankt voor jullie inzet,en natuurlijk onze sponsors bedankt voor jullie bijdrage. En natuurlijk alle deelnemers bedankt voor jullie deelname en sportieve inzet. Tot ziens op zaterdag 1 september, dan wordt er een gescheiden koppelwedstrijd georganiseerd.

De witviscommissie Hans Kraak en Frits Coert.