Interesse om de open wedstrijdpagina`s te sponsoren?
Neem dan contact op met de webmaster.

Zaterdag 7 April 2018
1e open-koppelwedstrijd

De kop is eraf. Dit was de eerste wedstrijd van het seizoen met de nieuwe witviswedstrijdcommissie in 2018, met 30 koppels was het volle bak. Er werd gevist aan de Oostkant met een matige tot harde wind uit het zuiden, geen regen maar wel met een lekker zonnetje.

De loting ging anders dan wat we gewend waren, er werd gebruik gemaakt van afsluitbare kokertjes met daarin een geplastificeerd kaartje met steknummer en vak, tevens had ieder vak zijn eigen kleur. Deze kokertjes gingen allemaal in een bak met een scharnierend deksel waarbij de deelnemers op afroep een kokertje konden pakken, “over eerlijk loten gesproken”. Diverse positieve reacties hierop gekregen. Leuk detail, er zat een extra kokertje met een “smiley” bij waar een prijs aan vastzat die vandaag werd gewonnen door het koppel Gert Livestro/Henk Dasselaar. Vandaag werd er ook gewerkt met een laptop maar nu in combinatie met een beamer zodat de loting voor alle deelnemers goed te volgen was.

Nu de wedstrijd.
Mede door de harde wind was het lastig vissen vandaag echter werd er overal leuk vis gevangen.
Veel kleine vis vooral voorns maar er werden ook al brasems gevangen, dit zijn mooie bonus vissen.
Vandaag waren de besten: 
vak B het koppel Gerard Lodder sr. / Rein Blankestijn  met 9075 gram
vak A het koppel Ton Post / Luc Vercammen met 5375 gram.
Heren hartelijk gefeliciteerd met dit resultaat.

Met dank aan alle vrijwilligers en niet te vergeten, jullie, de deelnemers die deze dag tot een mooie en succesvolle dag hebben gemaakt. Graag tot ziens op de volgend wedstrijd 12 Mei 2018.

De Wedstrijd commissie
Frits Coert & Hans Kraak