Interesse om de open wedstrijdpagina`s te sponsoren?
Neem dan contact op met de webmaster.

Zaterdag 20 Juli 2019
3e Open-witviskoppelwedstrijd

Vandaag werd er gevist aan de Westkant van de Arkervaart.
Er hadden zich 31 koppels ingeschreven maar er was een koppel afgemeld zodat we met dertig koppels de strijd aangingen.
Zoals de vorige wedstrijd ook dit keer weer een vrouwelijke deelnemer wat we alleen maar toejuichen dus dames meld je aan voor de volgende open wedstrijden van Hoop Op Geluk.

Ons clubhuis de Visburg was reeds om 6:30 uur geopend zodat we alles konden voorbereiden voor de ontvangst van de 60 deelnemers. Altijd weer gezellig met een vol clubhuis. Bij binnenkomst was de relevante wedstrijdinformatie al te zien op een groot beamerscherm waar later ook de loting op geprojecteerd werd zodat alles goed te volgen was.
Er werd geloot in twee vakken waarbij de kopplek in vak A ging naar het koppel Herman Haast / Dick Haisch en voor vak B naar Susanne Dijkstra / Christian Dijkstra.
De smiley, extra lotings prijs, die bestond uit een uitgebreid veiligheidspakket voor de auto werd vandaag getrokken door het koppel Herman Haast / Dick Haisch. Eerst al een kopplek en nu de smiley, over geluk gesproken.

Om 9:30 uur begon de wedstrijd met droog weer en een matige wind uit het zuiden maar die zou draaien naar zuidwest wat ook gepaard ging met hevige regenval en onweer. Vooraf was er besloten om bij levensgevaarlijke situaties de wedstrijd af te blazen. Gelukkig is het niet zover gekomen. Het is altijd een moeilijke beslissing of je blijft door vissen of afblaast.
Wat het vissen betreft daar kunnen we kort over zijn want met veel kleine vis, weinig beet en veel regen was dit niet een van de beste dagen. Maar zoals bij ieder wedstrijd zijn er winnaars en vandaag waren dat de koppels in:

Vak A:  Ton Post / Luc Vercammen met 3.710 kg
Vak B:  Anton van Verseveld / Carl Visser met 3.290 kg
Hartelijk gefeliciteerd met dit resultaat.

Ook was er weer een extra prijs voor de overall winnaars, aangeboden door Hengelsport Centrum Nijkerk. 

Met dank aan de deelnemers, de vrijwilligers en sponsors
die deze dag tot een mooie en succesvolle dag hebben gemaakt.
Graag tot ziens op de volgende wedstrijd 10 Augustus 2019.  

De Wedstrijdcommissie,
Frits Coert & Hans Kraak.