Jeugdvisnacht 2020

Donderdag was het weer zover ,de jeugdvisnacht ging weer van start. De tenten moesten natuurlijk ook weer worden opgebouwd. Dit hebben we met zijn allen weer netjes gedaan.daarna een welverdiende maaltijd, dat ging er natuurlijk wel in! Op naar de vrijdag dus.

Vrijdagmorgen was het weer een dolle boel, nadat alle kinderen voorgesteld waren aan hun begeleiders en een boilie pakketje en hun partikels hadden mochten ze dan echt de spulletjes gaan opzetten. En na een uur was het al raak, de eerste vis! Al snel volgde er nog drie. Om half 1 was er voor iedereen een lunchpakketje, want van al dat vissen krijg je natuurlijk errug honger. En tussendoor moest er natuurlijk ook genoeg gedronken worden. Om kwart over vijf had Henk de broodjes hamburger klaar en kon daar heerlijk van gesmikkeld worden, dat hoef je natuurlijk geen twee keer te zeggen!

collage

Om half negen kwam de tractor nog een keer voorbij met een snack en konden de kinderen met een voldaan gevoel hun tenten inkruipen onder de wol, of niet natuurlijk, want dat slapen in een tent is wel reuze spannend!

Ook de nacht is niet stil gebleven, er werden nog twee mooie karpers gevangen en een paling.
Zaterdag vroeg in de ochtend kwam er ook nog een mooie karper op de mat.
Vanaf half negen mochten de kinderen weer gaan ontbijten,wel met bepaalde regels natuurlijk, zo werden ze verdeeld in twee groepen en zaten de begeleiders apart,  maar de pret was er bepaald niet minder om. Na het ontbijt natuurlijk nog even proberen nog een paar vissen te vangen. Er werden nog wel een brasem gevangen maar dat was helaas ook de enige.  Om twaalf uur was er weer voldoende patat, frikandellen en andere lekkernijen.dus de kinderen konden weer lekker snoepen.na het eten de laatste spulletjes opruimen en dan op naar de prijsuitreiking….

Er was dit jaar een prijs voor de zwaarste vis, die ging naar Wesley van de Pol

De meeste karpers werden gevangen door Stef van de Beek

De engste vis werd gevangen door Jayden Hagoort

En Joris van Winkoop had maar liefst 13 baarsjes gevangen!

Verder had iedereen een prijs dus niemand ging met lege handen naar huis toe

Ik wil onze sponsors super bedanken voor alles wat ze hebben betekend voor de jeugd vis nacht

de Snoekbaars in Almere
Cafetaria Corlear
Rien van Dasselaar
Bert van Dasselaar
Schildersbedrijf Anton Kuijt
Boni Nijkerk
van Wijnen
PartikelShop

En natuurlijk alle vrijwilligers van Hoop Op Geluk die dit jaar de vis nacht mede mogelijk hebben gemaakt.

Zonder jullie had ik het niet gered!

Hopelijk vonden jullie het ook super leuk en tot volgend jaar.

 

Groetjes Sabine ( jeugdcommissie Hoop Op Geluk)