Donderdag 6 juni 2019

Vandaag zijn we gaan vissen met een klas van het Lodenstein college uit Hoevelaken. 17 leerlingen en nog een aantal begeleiders hebben een super gezellige tijd gehad en mooi weer maar helaas . Geen vis gevangen.
We hebben na het vissen even wat gegeten en gedronken en helaas komt er ook weer een eind aan.
Ik zeg tot volgend jaar .tot volgend jaar ja, dit was de 5e keer al weer!
Hengelsport Centrum Nijkerk bedankt voor de friemelbeestjes (maden).

Groeten Henk.

Dinsdag 27 juni 2017

We hebben vandaag in de Arkervaart gevist met de jongens en meisjes van het Lodenstein College uit Hoevelaken. Het was zoals ieder jaar super leuk en er werd ook nog vis gevangen ook. Zowel de meiden, de juffrouwen en de meester vingen vis! We hebben tussen door wat fris gedronken dat ging er best in want het weer zat goed mee, de zon scheen er goed op los. Tussen door was er voor iedereen een lekker broodje worst, gaat er goed in want aan het water krijg je altijd trek. Dan snel weer vissen, de ochtend is zo voorbij. We hebben ook nog controle gehad door de hoofdcontroleur Aart, maar we hadden de boel goed voor mekaar met een ontheffing om te mogen vissen in het water van Hoop Op Geluk. Het was helaas veel te snel tijd om te stoppen en weer naar huis te gaan. Bijna, want HSV Hoop Op Geluk had 3 prijsje beschikbaar gesteld dus we hadden voor nummer 1 t/m 3.
Wat mij betreft was het een hele super leuke ochtend, dit was voor herhaling vatbaar.
Dus tot volgend jaar Lodenstein College!

Ik wil graag bedanken:
Grace, Gert en Martijn voor het snelle oplossen van een probleem en ook bedanken voor de maden! Sharona en Willem voor de hulp!