Verslag visspektakel 18 augustus 2023

De laatste vrijdag middag van de zomervakantie stond weer zoals altijd in het teken van onze VisSpektakel middag. De opkomst was deze keer wat matiger maar het was er niet minder leuk om. We hadden ongeveer een 15tal kinderen met ouders en een hoop vrijwilligers.
Om 13 uur gingen we met zijn allen op de sluiswachter om te gaan vissen. S ‘Ochtends leek het spannend te worden want het zag een beetje grauw in de lucht maar lang duurde dat niet en werd het bloedheet. Gelijk maar voor koude frisdrank gezorgd dat was wel heerlijk met dit weer. Toen de eerste hengels inlagen werd er al gauw een hoop visjes gevangen, verschillende meiden die voor het eerst kwamen vissen en wat ben ik daar dan altijd blij mee als ook meiden tussen de jongens staan. Want ook wij kunnen vissen haha! Rond 14 uur werd er een patatje met gebracht voor de kinderen en wat zaten ze al gauw te smikkelen aan de waterkant, rond 14:30 werd een heerlijk koel ijsje gebracht als toetje en daar zeiden de kinderen, ouders en vrijwilligers geen nee tegen met dit superwarme weer. Rond 15 uur was het alweer tijd om naar huis te gaan en kregen alle kinderen nog een prachtige medaille mee en wat waren ze daar trots op.

Al met al een hele geslaagde middag en we doen het volgend jaar gewoon weer opnieuw!

Sponsor van de maden en het voer HCN en alle helpers weer super bedankt!

Groetjes Inge