Bedankje

Hierbij willen wij graag  Gert van Beek en zijn vrouw Griet, de hengelsport vereniging Nijkerk en haar bestuur, BOA medewerkers, politie Nijkerk en hengelsport federatie Sportvisserij Midwest Nederland en dan met name Don Jaring en Jan-Dick Paarlberg bedanken voor hun sportieve hulp en bijdrage in de laatste wensen van ons beste vriend Rene van den Brink.

Een tijd geleden ben ik in contact gekomen met Gert van Beek omdat ons beste vriend Rene van den Brink helaas is toekomen aan zijn laatste levensfase. Rene tevens jarenlang lid geweest van hsv  Hoop Op geluk Nijkerk.

Eén van de laatste wensen van onze vriend Rene was om nog eens te gaan vissen.

Rene zijn grootste passie en hobby was vissen. Al vanaf kinds af. Vooral het vliegvissen en Feeder vissen.

Helaas jaren geleden begon Rene zijn gezondheid achteruit te gaan. Van oedeem en pijnen in zijn benen naar een halve dwarslaesie. Rene vocht keihard terug in het revalidatie centrum te Utrecht. Maar ongeveer 2jr geleden werd er bij onze Lieve vriend kanker geconstateerd. Overal uitzaaiing en het zag er zeer slecht uit. Jaren van pijn helse pijnen.

Ook al zou Rene het fysiek niet meer kunnen gaan vissen toch hebben wij van de hengelsport vereniging Nijkerk en met name de hulp van Gert van Beek Rene een klein uur mee kunnen nemen naar de waterkant in zijn rolstoel. 2 kleine zwartbekgrondels  gevangen. Maar het ging om het idee.

Hierbij willen wij iedereen van harte bedanken om Rene één van  zijn laatste wensen te kunnen inwilligen.

Melvin en Karen