Visspektakel 2022

Vrijdag 19 augustus was het eindelijk zover het vakantiespektakel brak aan, en voor mij was het best wel spannend want het was mijn eerste jaar om dit mee te maken. Het was ook een verrassing hoeveel kinderen er kwamen want er was geen inschrijving voor nodig. Naar Hengelsportcentrum
Nijkerk voor maden op te halen. Lokvoer was gesponsord door Evezet. Hengeltjes en tuigjes voor de verkoop klaargezet voor de kinderen die nog geen hengeltjes ter beschikking hadden. Met de vrijwilligers van het karper en witvissers alles klaargemaakt kleinere doosjes met maden, zakjes gevuld met lokvoer gingen we naar de overkant in het slootje bij de Sluiswachter.

Het was al met al een mooie opkomst want we hadden maar liefst een 30 tal kinderen en dat met het toch ietwat slechter weerbericht. Maar ook dat mocht de pret niet drukken.

Er werden hier en daar best wat visjes gevangen, waaronder toch wel een beste snoek.

Dirk kwam met lekker koude blikjes drinken rond en dat konden de kinderen wel waarderen. Normaal zou hij ook lekkers rondgebracht hebben maar op een gegeven moment ging het toch best hard regenen waardoor de meeste kinderen toch wel gingen schuilen of stopten met vissen, er waren er een drietal die toch die hards waren en door bleven vissen. Toen hebben we besloten om toch maar naar de visburg op plas Watergoor terug te keren en daar lekker droog een patatje met snackje te verorberen. Na afloop kregen alle kinderen en medewerkers een mooie medaille als aandenken en met blije gezichtjes gingen de kinderen terug huiswaarts.

Ik wil alle helpers, de sponsors en het barpersoneel bedanken voor hun inzet.

Ik hoop jullie massaal volgend jaar weer te mogen verwelkomen!!

Groetjes,

Inge de Jong

Jeugd commissie