Verslag 4e gezelligheidswedstrijd 8 juni 2022

Verslag 4e gezelligheidswedstrijd 8 juni 2022

De vierde gezelligheidswedstrijd van 2022 is onder matige weersomstandigheden met 19 deelnemers gevist aan de westzijde van de Arkervaart.
De weerberichten waren vrij slecht en zoals bekend waren de vangstberichten ook erg matig, dat zal de oorzaak zijn van een matige opkomst deze keer. Voor de pauze stond er een vervelende wind dwars over het kanaal en na de pauze begon het te regenen, de wind werd toen wel wat aangenamer. De meeste neerslag viel gelukkig pas na het wegen. Ook vandaag waren er weer veel vrachtboten, zeker een stuk of 8 zijn er gepasseerd.
De vangsten blijven teleurstellend, maar we raken er zo langzaamaan aan gewend, het is dit jaar helaas niet anders.
De smiley was voor Frits Coert en de aanmoedigingsprijs ging naar Henk van Hierden, hij kreeg een visteller, maar wat hij daar mee moet doen weten we niet, misschien de vangst van de buren bijhouden ;-)?
Ook vandaag betekende de vangst van een brasem meteen een waardebon en dat lukte dit keer alleen bij Breun Bokhorst en Marius Jansen. Het leverde Breun een vangst op van 3490 gram en daarmee een nipte overwinning, proficiat! Tweede werd Marius Jansen met 3390 gram en de derde prijs ging naar Jan Schoonewelle met 1380 gram.
Om 16.00 uur was de prijsuitreiking en iedereen die vis had laten wegen, had een prijsje.
De volgende wedstrijd is op 29 juni.