Verslag Jeugd Doe Dag 2022

Zaterdag 28 mei was de nationale Hengelsport dag, wij hebben dan in en om ons clubhuis “de Visburg” een Doe Dag voor de kinderen.

Al vroeg waren alle begeleiders bezig om alles in gereedheid te brengen langs het water en in en om het clubhuis. Wat kon je zoal doen vandaag?

Kijken bij verschillende vissers, bootje varen, spelletjes doen en leuke prijsjes verzamelen. Bij binnenkomst kreeg je gelijk een lootje waarmee je binnen een bijbehorend prijsje kon gaan zoeken en een bon voor een activiteit. Die moest je zoeken en aan die activiteit meedoen, dat kon dus leren werpen, ballen gooien, vistuigje maken en nog veel meer! Bij elke activiteit kreeg je weer en bonnetje. Dat kon ook voor wat te drinken of eten zijn. Best wel spannend dus. In totaal waren er 15 kinderen met begeleiders die meededen, ietsje tegenvallend maar ja, veel mensen zaten deze week op de camping.

Om 12.30u werden er leuke prijzen verloot onder de deelnemers waaronder een complete hengelset, een karperstoel en veel meer. Alle kinderen gingen dus met leuke dingen naar huis, tot volgend jaar!

Alle begeleiders en sponsors bedankt voor de hulp, zonder jullie was het niet gelukt!

Inge.