Demo dag bij Hengelsport Centrum Nijkerk vrijdag 13 mei

Al om 13.00u is het er druk, auto maar ergens tussen geploft.

Buiten staan kraampjes met de vaste stokken en voer en nog veel meer!

Binnen ook gezellig druk, wat staat er een giga assortiment in die winkel, we komen ogen te kort. En oren ook want men kent ons en maakt een praatje met ons, super gezellig om elkaar hier eens te treffen, oude bekenden die we soms al effe niet hebben gezien. Gijs Nederlof is ook druk aan het filmen en heeft pas na een half uur door dat wij er ook rondlopen, als hij ons ziet is het gelijk ‘he kerels hoe ist?’ en praten we even lekker bij. Alleen daarvoor is het al leuk om daar een paar uurtjes rond  te lopen.

Grace en Martijn en alles wat erbij loopt om te helpen (ja Gert wij vergeten jou niet) is er maar druk mee. Koffie of frisje? Wordt geregeld. Dan even tijd om langs de volle schappen te lopen, wat een spullen! Voor alle disciplines is er niet wat – meer heel veel te vinden! Lijkt de Action wel, je gaat voor een tuigenplankje en gaat weg met veel meer! Machtig mooi dat het kan zo.

Uiteraard ook veel demo`s van bekende merken en topvissers zoals:

Sensas met Eric van Otterloo, Erik en Corné Nijland, Garbolino met Jo Adriolo, Shimano met Ton Ruijs, Kristian Sloof en Luit Boon, Toppies met Robin van den Top,

Predox met Patrick Sickman, Frenkies dobbers met Frank Timmermans en Evezet met Jan van de Bovenkamp.

Zijn we nog iemand vergeten? Hoop van niet, maar zou zo kunnen want het was gezellig druk daar. Nog nooit geweest daar? Zou er als visser toch maar eens gaan kijken, mooie winkel met groot assortiment en gezellige mensen.

Pier en Wipper.