Vrijdagmiddag 27 Augustus jaarlijkse Jeugdvismiddag

Vrijdagmiddag 27 augustus houdt de hengelsportvereniging Hoop Op Geluk als afsluiting van het vakantieseizoen weer de jaarlijkse Jeugdvismiddag. Schud de vakantiemoeheid nog maar een keer van je af en kom lekker vissen. Vanaf 13:30 ben je welkom aan het kanaal langs de Sluiswachter (aan de zijde van de Watergoorweg) in Nijkerk. We vissen tot 16:00 uur. Meedoen is helemaal gratis. We gaan er echter wel van uit dat je zelf naast een vrolijk humeur ook een eigen hengel met een tuigje meebrengt. Heb je geen eigen hengel dan is het mogelijk om tegen een gering bedrag (de prijs is nog niet zeker, maar wij zorgen dat dit niet duurder dan € 12,50 zal zijn) een hengeltje met vistuigje of alleen een vistuigje ter plekke te kopen. Aas en lokaas hoef je niet me te brengen, daar zorgen wij voor en natuurlijk zorgen wij ook voor iets te drinken en een snackje.

Om mee te doen hoef je nog niet te kunnen vissen. Zoals elk jaar staan onze vrijwilligers weer klaar om je te helpen met ontwarren van de vistuigjes en je de kneepjes van het vissen bij te brengen zodat je ook echt zelf een vis kunt vangen (moeten ze wel willen bijten natuurlijk!).