Uitslag 6de wedstrijd Witviscompetitie

Uitslag 6de wedstrijd Witviscompetitie
Zaterdag 21 augustus is de 6de wedstrijd van Hoop op Geluk gehouden aan de Arkervaart.Er werd gevist aan de Oostkant onder goede weersomstandigheden, lekkere temperatuur weinig wind maar ook weer weinig vis.Vorig jaar rond deze tijd waren de vangsten aanmerkelijk beter, wat de oorzaak is weet ik helaas niet. Toch werd er door sommige deelnemers redelijk gevangen met name in het A vak viste Joop Jansen een goede wedstrijd en werd met ruim 3,5kg vak en dagwinnaar. Ook Rene Graat was weer goed op dreef met 3300gr.In het B vak viste Rinus van ‘t Hazeveld een goede pot en won netjes zijn vak. Ook Jan Hendriks bewees zijn kunsten en ging er met de 2de vakprijs vandoor gevolgd door Klaas Bast.
De daguitslag was als volgt:

Competitiestand  21-08-2021