Eerste Witviswedstrijd van start (05-06-2021)

Eerste Witviswedstrijd van start.

Afgelopen Zaterdag 5 Juni heeft de witviscommissie de eerste wedstrijd van 2021 georganiseerd.

Iedereen was blij dat er weer gevist kon worden. Lange tijd was er geen activiteit bij de vereniging geweest door de gedwongen Lockdown.  Na een drukke week van voorbereiding en met medewerking van het dagelijks bestuur en de gemeente Nijkerk konden we in de Visburg van start. De opgelegde maatregelen zoals ontsmetten anderhalve meter, mondkapje e/d werden door de aanwezigen goed opgevolgd. Onze dank gaat uit naar Rien Rond en Bren de Jager die respectievelijk zorgden voor de koffie en het ophangen van de vlaggen. Ook mensen van de bar hebben ons weer goed ontvangen voor de prijsuitreiking, Henk het was weer helemaal top. Tevens willen wij kenbaar maken dat wij Reint Withaar aan de commissie hebben toegevoegd voor het komend seizoen.  De vangsten waren allerbelabberst vandaag maar zoals altijd komt er toch weer een winnaar. Dag winnaar Gerrit Surquin won de wedstrijd met 3780 gr in het A. Vak.   Het B.Vak  werd gewonnen door dagdeelnemer Geurt Veldhuizen met 3300 gr.  De volgende Wedstrijd zal 19 juni zijn, maar volg de website voor actuele stand van zaken.

 

                                                                              De Witviscommissie.