Promotie video !!

 

“Vissen aan de Arkervaart met de vaste stok en de feeder”Gijs Nederlof van Matchfishing.nl liep al een tijdje rond met het idee om een promotie-video van het vissen aan de Arkervaart te maken. De bedoeling is om een video te maken waar hsv Hoop Op Geluk, de Arkervaart en de manier waarop je op dit water met de vaste stok en feeder kunt vissen centraal staat. De beoogde doelgroep is met name de recreatie- en de beginnende wedstrijdvisser wat wegwijs te maken op de Arkervaart. Dat betekent niet dat de wedstrijdvissers hier niks aan hebben, ook die kunnen hiermee hun voordeel doen.Na eerst Gert van Beek hierover benaderd te hebben heeft Gert, wegens tijdgebrek, Gijs door verwezen naar mij. Het leek mij een geweldig idee om hieraan mee te doen dus ben ik aan de slag gegaan om het e.e.a. te organiseren. Allereerst op zoek naar een aantal wedstrijdvissers die het leuk zouden vinden om hieraan mee te doen. Die heb ik gevonden en dat zijn de volgende deelnemers geworden, voor de vaste stok: Bren de Jager, Roberto Evripidou, Jan Schoonewelle, Dick Haisch, Gerrit Surquin en Frits Coert. Voor de feeder zijn dat geworden: Mees Hofland, Marius Jansen en Ruud van Dorst.Helaas heeft Gerrit zich moeten afmelden wegens fysieke omstandigheden. Hij is gevallen en heeft daarbij een lichte hersenschudding en pijn in zijn schouder en arm opgelopen. Vanaf deze plek wensen wij Gerrit nog een voorspoedig herstel toe.Om er iets speciaals van te maken hebben wij een aantal sponsors bereid gevonden om een bijdrage te leveren aan deze visdag. Bij deze onze dank aan Martijn en Grace van Hengelsport Centrum Nijkerk voor het leveren van de poloshirts en al ons gebruikte aas, Erik van Otterloo van Sensas voor de mooie petjes en HSV Hoop Op Geluk voor de lekkere lunch die verzorgd werd door Henk Stob.We hadden er wel een hele mooie dag voor uit gekozen want met 23 graden en een zwakke wind uit het zuiden was dit de mooiste dag van de maand maart.Er werd gevist aan de oostkant vanaf stek nr. 56 t/m 64Ik ga nu niks meer verklappen hoe het allemaal is gegaan, alleen kan ik nog wel zeggen dat het een fantastische dag is geweest.Ben je nieuwsgierig geworden klik dan op deze link https://www.youtube.com/watch?v=UwBW6DT6L6w en Gijs neemt je mee op een reis langs de Arkervaart.Veel kijk plezierHet hele project is uitgevoerd met inachtneming van de geldende corona regels.Bijzonder veel dank aan Gijs Nederlof van Matchfishing.nl voor het maken van deze bijzondere video.

Frits Coert