Mededeling van de witviscommissie. (14-04-2021)

Zoals een ieder heeft kunnen zien heeft men de gelegenheid zich in te schrijven voor de witviscompetitie. Het is echter door de situatie met de corona de vraag wanneer deze kunnen starten .Als SON en NOC/NSF groen licht geven het wedstrijdgebeuren te starten dan krijgt men onmiddellijk bericht via email en website .Het opgestelde programma zal blijven bestaan, indien bijv de eerste  2 wedstrijden niet vervist  kunnen worden. Dan gaan we daar een andere datum voor zoeken. Er komen drie reserve datums waar uit kunnen putten : 26 juni  28 augustus 23 oktober.  Mocht dit nog niet genoeg zijn dan zal de competitie uit minder wedstrijden bestaan met een aangepast inschrijfgeld. Voor de open wedstrijden komt geen vervangende datum Dit zijn op zich staande evenementen .Hiervoor kan pas worden ingeschreven en betaald worden als we definitief kunnen starten en groen licht krijgen .Wij zullen hier tijdig duidelijkheid in scheppen. Wij hopen dat jullie het e.e.a duidelijk is in deze vervelende situatie door corona.

 

MVG De witviscommissie