Aanvullende informatie over het kerstvissen (06-12-2020)

Inmiddels is er meer informatie over het Kerstvissen 2020 dat voor 19 december aanstaande gepland staat. We hebben voor deze gelegenheid een reglement/protocol opgesteld dat in overeenstemming is met het protocol dat de Berenkuil voor het vissen op Snake Lake hanteert. Voor het protocol/reglement klik HIER.

Vanaf 08:45 staat de organisatie klaar bij het ingangshek van de Berenkuil. Daar worden je via een Drive-through systeem (je blijft dus in je auto zitten en draagt dan bij voorkeur een mondkapje!), de benodigdheden uitgedeeld (steknummer, voer/aaspellets, afvalzakje en een eventueel mondkapje). Hengelspullen, grondvoer, maden, wormen e.d. moet je zelf meebrengen. Daarna rijd je naar het parkeerterrein van Snake Lake (achterop het terrein). Daar parkeer je, haalt je spullen uit de auto en brengt die direct naar je aangewezen visstek. Daar ontmoet je ook je koppelmaat voor deze gelegenheid. Voor mensen die slecht ter been zijn of niet in staat om zelf hun spullen naar de visstek te brengen is er iemand aanwezig die dit regelt. Lees vooral het protocol/reglement.

Gebruik maken van de mogelijkheid voor het Kerstvissen staat open voor leden van onze vereniging. Aanmelden via een e-mail aan f.coert@hoopopgeluk.nl, of telefonisch via 06-13180064. De deelnamekosten zijn € 7,50. Contant betalen is iet mogelijk! Je kunt dit bedrag onder vermelding van je naam overmaken op de bankrekening NL31 RABO 0347810942 ten name van Hsv Hoop Op Geluk.

 

We hopen je te zien op de 19e!