Uitslag 7e gezelligheidswedstrijd (07-10-2020)

Wegens de aangescherpte coronaregels van 29 september moest het een en ander aangepast worden. Een van die regels heeft betrekking op het clubhuis dat tot nader order gesloten is. Wij hebben er voor gekozen om in het portiek van het clubhuis een locatie in te richten waar je een wedstrijdlijst met jouw steknummer kan ophalen en tevens het inschrijfgeld kan voldoen. De prijsuitreiking gebeurde op dezelfde locatie. Voor meer informatie klik dan hier.

Bij de loting die vooraf werd uitgevoerd gingen de kopstekken naar Harry Verkerk op steknr. 2 en Rijk Haverlag op steknr. 50.
Dick Haisch was de gelukkige die de smiley had geloot. Met een matige westenwind werd er, net als de vorige wedstrijd, gevist aan de westkant van de Arkervaart.
Helaas hebben we wel wat regenbuien gehad maar gelukkig niet tijdens het begin en het einde van de wedstrijd. Het is altijd vervelend als je alles moet uitpakken en na afloop weer moet inpakken in de regen.
Hadden we de vorige wedstrijd totaal nog maar 41,355 kg gevangen vandaag was het wat beter met totaal 51,160 kg. De vis die gevangen werd was heel divers o.a. mooie voorns en blieken maar ook weer het kleine spul. Maar hoe zat het met de brasems ?  Op dit moment leken die wel van de aardbodem (Arkervaart bodem) verdwenen want die er gevangen zijn kon je op een hand tellen en dat zijn toch de bonusvissen die je er bij moet hebben.
Met 4,550 kg was Dick Haisch de beste gevolgd door Jan Schoonewelle met 4,160 kg. Rien Rond pakte de 3e plaats met 4,145. Heren gefeliciteerd met dit resultaat.
Arnold Schoonewelle ontving de aanmoedigingsprijs aangeboden door Hengelsport Centrum Nijkerk.

Ondanks de nieuwe coronaregels en de wijzigingen die dit met zich mee brachten konden wij mede door  de inzet van het gezelligheidswedstrijd-team deze wedstrijd en hopelijk ook de laatste twee wedstrijden organiseren. Top jongens !!

 

Met dank aan onze sponsors en vrijwilligers.

 

Sponsor banner

Tot ziens bij de volgende wedstrijd op 21 Oktober

Frits Coert

Gezelligheidswedstrijd-commissie

uitslag 7e gezelligheid wedstrijd