Uitslag 6e gezelligheidswedstrijd (23-09-2020)

Alweer de 6e gezelligheidswedstrijd in de reeks van 9 sinds er weer wedstrijden gevist mogen worden in de corona crisis. De eerste was op 15 juli en de laatste is op 4 november.

Dus nog 3 te gaan.

Tijdens de reeds geviste wedstrijden hebben de deelnemers en de organisatie zich goed gehouden aan de coronamaatregels die vermeld staan in het protocol. Soms kom je ongemerkt toch te dicht bij elkaar en word je door een van de vier corona-coördinators er even op geattendeerd dat je de 1,5 meter regel moet toepassen.

 

Houd 1,5 meter afstand en let een beetje op elkaar!

 

Bij de loting gingen de kopstekken naar Mees Hoffland op steknr. 2 en Jan Hendriksen op steknr. 52.
De smiley werd geloot door Jan Schoonewelle. Ook dit keer een verrassingsbon aangeboden door Hengelsport Centrum Nijkerk. Vandaag werd er gevist aan de westkant van de Arkervaart met in de eerste uurtjes een rustig weerbeeld met weinig wind uit het zuidwesten. Dat veranderde in een vervelende harde zuiderwind dwars op de Arkervaart wat het vissen lastig maakt zo niet onmogelijk.
De vis bestond uit veel kleine vis in de vorm van posjes, grondels, voorntjes en baarsjes ook zijn er mooie voorns en blieken gevangen met hier en daar een brasem
Met een gemiddelde van 1,6 kg was het vandaag toch magertjes.
Onder deze moeilijke omstandigheden zijn er toch deelnemers die redelijk gevangen hebben.
De beste vandaag was Jan Schoonewelle met 3,660 kg. gevolgd door Will van der Heiden die 2e werd met 3,465 kg. De 3e plaats was voor Dick Haisch met 3.110 kg.
De aanmoedigingsprijs ging naar Jan de Hoyer.

 

Met dank aan onze sponsors en vrijwilligers.

Sponsor banner

Tot ziens bij de volgende wedstrijd op 7 Oktober

Frits Coert

Gezelligheidswedstrijd-commissie

Uitslag 6e gezelligheidswedstrijd