Uitslag open concours (12-09-2020)

Matige vangsten bij Hoop op Geluk

Afgelopen zaterdag 12 september hield HOG Nijkerk haar jaarlijkse Open Concours in de Arkervaart. Er waren 43 individuele vissers en 5 teams. Er werd gevist aan de westkant en het was perfect weer om te vissen. De visserij kwam bij iedereen maar moeilijk op gang.

Met name kleine voorntjes werden veelvuldig gevangen.

Later in de wedstrijd vingen sommige aan de caster toch de mooiere vissen die voldoende waren om zich in de prijzen te vissen. Totaal winnaar werd M de Jong met een gewicht van 4600gr. Hij viste in het E vak. 2de werd Jan Tunessen met 4kg en 3de Simon vd Kolk met ruim 3600gr.

Bij de teams werd de eindoverwinning behaald door het Strakke Cupsetje met in de gelederen oa oud wereldkampioen Lud Wever met totaal 13 punten. 2de werd het team van Hoop op Geluk met totaal 18 punten.

 

Ton Post

Uitslag individueel 22-9-2020 Uitslag korps 12-9-2020