Uitslag karper marathon Hoop Op Geluk & Karpergigant (15-09-2020)

Karpergigant in samenwerking met karpercommissie Hoop Op Geluk.
Karpermarathon 11 t/m 13 september.

We zijn om 18.00 begonnen met de loting en we hebben het reglement door genomen. Daarna zijn alle vissers naar hun stek gegaan en begonnen met het opbouwen van hun tenten en de hengels klaar maken. Om 19:00 uur begon de wedstrijd, het werd een drukke nacht voor de wegers,  Andries en Koen zijn er 3 keer eruit geweest om te wegen. De 2de nacht viel het wel mee, Bert en Koen moesten er toen gelukkig maar 1 keer uitrukken om te wegen.

Er zijn totaal 9 karpers gevangen met een gewicht van 74,5 kg.

1 Geert-jan en Dave, 3 karpers 21,2 kg;
2 Andries en Gerco, 2 karpers 18,7 kg;
3 Bert en Rien, 2 karpers 18 kg;
4 Gido en Henk, 1 karper 9,2 kg;
5 Ferry en Robbert, 1karper 7,4 kg.

De andere koppels hadden geen vis maar wel een prijs, Anton en Bas, Wilco en Owen, Pieter en Madelon, Wesley en Edwin, Bert en Alice.

iedereen bedankt voor het meedoen en tot volgend jaar!

Ook bedankt Anton, Bert, Rien en de Snoekbaars bedanken voor de sponsoring die ze hebben gedaan. En natuurlijk niet te vergeten de tractorchauffeur, kantine personeel en de wegers bedankt voor jullie hulp.

 

Andries.