Uitslag 5e gezelligheidswedstrijd (09-09-2020)

Voor de 5e wedstrijd hadden zich 29 deelnemers opgegeven die de strijd met elkaar aangingen. Dinsdagavond voor de wedstrijd werd er geloot door twee man van de gezelligheidswedstrijd-commissie en daar rolden Jan van Voorthuizen en Frits Coert uit die de kopstekken hadden geloot. René Graat ging er vandoor met de smiley, de verrassingsbon aangeboden door Hengelsport Centrum Nijkerk.

Ook dit keer speelde het strijdtoneel zich af aan de westkant van de Arkervaart die er mooi bijstond, met niet te veel en soms zelfs geen wind en een lekker temperatuurtje.
Nadat iedereen zijn spullen had opgebouwd klonk om 9:00 uur het beginsignaal en werd er volop gevoerd in de hoop de vis te lokken.
De vis was vandaag heel voorzichtig. Dit resulteerde in het vele misslaan maar desalniettemin is er toch redelijk gevangen met een totaalgewicht van 62,650 kg.

De vis bestond uit vele maatse blieken en ook de brasems lieten zich verleiden door het aangeboden aas weliswaar niet van die hele grote. De talrijke kleine vis in de vorm van grondels, schele pos, baarsjes en voorntjes waren ook van de partij. Soms heb je weleens een vissoort die je liever niet aan de haak krijgt, omdat ze niet mee tellen, zo ook in deze wedstrijd. Er werd namelijk een snoekbaars, zaterdag is er ook al een gevangen, en een rivierkreeftje gevangen.

Zoals eerder vermeld is er in totaal 62,650 kg. gevangen. Daar heeft Jan Schoonewelle er 5,645 kg. voor zijn rekening genomen en is hiermee de winnaar geworden.
Een goede tweede met 5,095 kg is Jan van Voorthuizen gevolgd door René Graat met 4,700 kg.

Heren goed gevist en gefeliciteerd met deze uitslag.

Omdat we op de helft van de geplande wedstrijden waren beland werd er rond het middaguur een warm broodje bal geserveerd, aangeboden door de gezelligheidswedstrijd-commissie, GEZELLIG TOCH !

Met dank aan de barcommissaris Henk Stob die de gehaktballen heeft  gemaakt en de vrouw en dochter van Jan Schoonewelle die de broodjes hebben bezorgd, uiteraard met in acht neming van de corona regels.

Sponsor banner 5e Uitslag gezelligheidwedstrijd

Met dank aan onze sponsors en vrijwilligers.

Tot ziens bij de volgende wedstrijd op 23 september

 

Frits Coert

Gezelligheidswedstrijd-commissie