Uitslag 4e Clubkampioenschap (05-09-2020)

Hans Kraak wint in Arkervaart.

Vandaag is onder redelijke omstandigheden de 4de wedstrijd gevist van HSV Hoop op Geluk in de Arkervaart. Er werd gevist aan de westkant van de vaart en er waren 30 deelnemers. Opvallend vandaag waren het grote aantal vrachtboten wat het vissen zeker niet ten goede kwam. Had men een voerplek opgebouwd en begon je wat beten te krijgen dan werd de voerplek weer door een boot verruïneerd en kon je weer opnieuw beginnen. Op nummer 5 was het echter Hans Kraak die ruim 5 kg wist te vangen en daarmee de wedstrijd wist te winnen. 2de in het A vak werd ik zelf met 4300gr en 3de

John Vallen met 3900 gr. Het B vak werd gewonnen door de jarige Adrie Meester met 3500 gr . 2de werd Ton van Leeuwen en 3de Frits Court.

Ik wil Hengelsport Centrum Nijkerk bedanken voor hun medewerking en natuurlijk de medewerkers van de vereniging.

 

Volgende week 12 september is het Open Concours waarvoor de inschrijving inmiddels gesloten is.

 

Ton Post

Foto uitslag 4e wedstrijd 05-09-2020