Uitslag 4e gezelligheidswedstrijd (26-08-2020)

Nadat we weer begonnen zijn met het organiseren van viswedstrijden in het corona tijdperk, is dit de vierde wedstrijd in de reeks van negen.
De weersverwachting voor vandaag is niet zo best met zware windstoten en veel regen maar ondanks diverse afmeldingen waren er toch nog twintig bikkels die de strijd met elkaar aangingen. Om 7:00 uur stond de koffie al klaar in ons clubhuis “de Visburg“. Toen de eerste deelnemers arriveerden, moesten ze alleen de wedstrijdlijst met steknummer ophalen en het inschrijfgeld voldoen. Maar eerst moest er een bezoekersverklaring voor het clubhuis ingevuld worden. Dit allemaal in verband met de coronaregels.

Bij de loting gingen de kopstekken naar Dirk Witter op stek 17 en naar Arjon van Kommer op stek 61. De Smiley werd dit keer niet getrokken dus blijft die liggen voor de volgende loting. Er werd gevist aan de westkant van de Arkervaart en met een stormachtige wind in de rug en veel regen zijn we de wedstrijd om 9:00 uur begonnen.

Het was een hele uitdaging om met dit weer vis te vangen maar er waren deelnemers die het voortreffelijk hebben gedaan. Als beste was dat Arjon van Kommer met 6,945 kg gevolgd  door Jan Schoonewelle met 5,155 kg., die hiermee tweede is geworden. Klaas Bast ving nog in de laatste minuut voor het einde een mooie brasem van wel 2,5 kg. wat hem, mede daardoor, de derde plaats opleverde.

Heren gefeliciteerd met dit resultaat en dat onder deze moeilijke omstandigheden.

Dit keer had iedereen prijs, de waardebonnen die te besteden zijn bij Hengelsport Centrum Nijkerk gingen naar de nummers een en twee en de aanmoedigingsprijs aangeboden door HCN was voor Bren de Jager. De overige prijzen bestonden ook dit keer weer uit de pakken voer van Sensas, pakken hennep van de Partikelshop, paraplus en de auto-veiligheidspakketten van Henri & Herman.

Tot slot wil de gezelligheidswedstrijd-commissie iedere deelnemer bedanken voor zijn komst want het vraagt toch moed en durf om onder deze weersomstandigheden te gaan vissen.

Sponsor banner Met dank aan onze sponsors en vrijwilligers.
Tot ziens bij de volgende wedstrijd op 9 September

Frits Coert

Gezelligheidswedstrijd-commissie

Naamloos-1