Uitslag 3e gezelligheidswedstrijd (12-08-2020)

Vandaag weer 29 deelnemers waaronder een paar nieuwe gezichten, Rene Graat die voor het eerst meedeed, Christian Surquin die na een lange afwezigheid weer op de lijst stond en Ton v/d Heuvel. Mannen fijn dat jullie er waren.

Inmiddels zijn we een beetje gewend aan de coronaregels want iedereen deed goed zijn best om de regels te handhaven en dat was ook te merken want er waren geen knelpunten bij het betalen en ophalen van de steknummers.
De kop plekken waren voor Jan van Voorthuizen op steknr.7 en Arjon van Kommer op steknr.63. Mees Hofland pakte de smiley, de verrassingsbon aangeboden door en in te leveren bij Hengelsport Centrum Nijkerk.
Vandaag was de Oostkant van de Arkervaart aan de beurt, de stekken waren uitgezet van stek nr.7 t/m stek nr.63.
Met een zomerweertje en een weinig oostenwind zijn we de wedstrijd begonnen om 9:00 uur en om 14:00 uur gestopt.
Omdat de temperatuur boven de 30 graden op zou lopen had de Gezelligheidswedstrijd-commissie voor deze gelegenheid nog een verrassing in petto in de vorm van verkoelende ijsjes die tijdens de wedstrijd uitgedeeld werden. De vangsten waren goed en die bestonden uit brasems, blieken en voorns.Werd er in de 1e wedstrijd 57,930 kg en de 2e wedstrijd nog maar 53,195 kg gevangen zo veel beter was het vandaag met maar liefst 84,915 kg. Van dit gewicht nam Dick Haisch 6,295 kg voor zijn rekening waarmee hij de winnaar van deze wedstrijd is geworden.
Dick van harte gefeliciteerd met dit resultaat.

De Gezelligheidswedstrijd-commissie kan terugkijken op een geslaagde dag.

Met dank aan onze sponsors en vrijwilligers.

Sponsor banner

Tot ziens bij de volgende wedstrijd op 26 Augustus

Frits Coert

Gezelligheidswedstrijd-commissie

Uitslag 3e gezelligheidswedstrijd