Uitslag 2e gezelligheidswedstrijd (29-07-2020)

Vandaag alweer de tweede wedstrijd van het seizoen.

Dat er behoefte is ontstaan om weer mee te doen aan het vissen in wedstrijdverband blijkt wel uit het aantal aanmeldingen van 29 deelnemers, en dat in de vakantietijd.

Die 29 man kwamen tussen 7:00 uur en 7:45 uur naar het clubhuis “de Visburg” waar Rien Rond klaarstond om hun eerst een gratis kopje koffie in te schenken waarna ze hun steknummer konden op halen en het inschrijfgeld konden voldoen.Door vooraf de loting gedaan te hebben waarbij Herman Haas de lotingsprijs had geloot en het ruime tijdsbestek om de steknummers op te halen, waardoor de deelnemers gespreid naar het clubhuis konden komen en verlaten, hadden we een goede doorstroming van de deelnemers in de kantine zodat we de 1,5 meter regel goed konden handhaven.Er werd vandaag gevist aan de westkant van de Arkervaart vanaf steknummer 9 t/m 65 dus ook dit keer weer een vrije stek er tussen uitgelaten voor meer afstand tussen de stekken.Met een lekker zonnetje en wind in de rug zijn we om 9:00 uur begonnen met vissen en na 5 uur klonk het signaal einde wedstrijd. De twee weegploegen waren nu aan de beurt om alle gevangen vis te wegen. Dit werd gedaan met aangepaste weeginrichtingen waarbij de deelnemer zelf zijn leefnet in het gereedstaande weegnet kan ledigenom daarna de 1,5 regel toe te passen. Dit is het moment dat de weger, met handschoenen aan, de weging kan verrichten. Omdat er een weegploeg met vakantie was hebben Rinus van ’t Hazeveld en Arjon van Kommer deze taak op zich genomen. De andere weegploeg bestond uit Rien Rond en Frits Coert. Heren hartelijk bedankt hiervoor.Ondanks dat er veel kleine vis werd gevangen zijn er altijd deelnemers die ook grote vis hadden gevangen en een van hun was vandaag Dick Haisch die winnaar werd met 4,920 kg gevolgd door Hans Kraak met 4,000 kg wat ze een waardebon van Hengelsport Centrum Nijkerk opleverde. Heren goed gedaan en gefeliciteerd.De aanmoedigingsprijs, aangeboden door Hengelsport Centrum Nijkerk, ging naar Ruud van Dorst.

Ondanks alle corona regels was het weer een gezellige dag.

Met dank aan onze sponsors en vrijwilligers.

Sponsor banner

Tot ziens bij de volgende wedstrijd op 12 Augustus

Frits Coert

Gezelligheidswedstrijd-commissie

Uitslag 2e gezelligheidswedstrijd 2020