Uitslag 1e clubkampioenschap (01-08-2020)

Eerste ledenwedstrijd een succes.

Afgelopen 1 augustus is de eerste wedstrijd gehouden na (tijdens?) de corona crisis.

Er waren 26 Enthousiaste vissers aanwezig die stonden te trappelen om weer een wedstrijd te vissen. De Arkervaart lag er schitterend bij en het weer was top. Er werd gevist aan de westkant. Het was vandaag echter moeilijk om de vis aan de praat te krijgen en ook te houden. Toch zijn er altijd weer hengelaars die boven iedereen uitstijgen en toch een acceptabel gewicht bij elkaar weten te schrapen  ,zo ook vandaag.  Het A vak was vandaag overduidelijk voor Karel van Engelenhoven met 3925 gr. In het B vak toonde Jan Schoonewille zijn klasse en was ook totaalwinnaar met 4595 gr.  Verder willen wij nog bedanken de wegers Henk v Hierden en Hans v Essen, de barmedewerkers en Hengelsport centrum Nijkerk. De volgende wedstrijd zal plaatsvinden op 15 augustus.

Opgeven via de website, of bel Klaas Bast 0681356310.

Indien je inschrijft via de website krijg je geen bevestiging.

Volgend seizoen word dit anders.

Ton Post

daguitslag 1e clubkampioenschap 2020