Uitslag 1e gezelligheidswedstrijd (15-07-2020)

Eindelijk is het zo ver. Na alle coronamaatregelen mogen wij weer wedstrijden organiseren in ons clubhuis de “Visburg”.
Weliswaar met inachtneming van diverse regels om het zo veilig mogelijk te houden, zowel in het clubhuis als aan de waterkant.
Wil je meer weten over de toegepaste maatregelen lees dan ons protocol. (lees hier het protocol!!) De opkomst was met zevenentwintig deelnemers een mooi begin.
De gearriveerde deelnemers kregen bij binnenkomst eerst een gratis kopje koffie om daarna een deelnemerslijst met de gelote steknummers in ontvangst te nemen.
Om 7:30 uur waren alle deelnemers aanwezig en kregen nog een korte uitleg over de veranderingen en aanvullingen van het reglement in verband met het corona virus.

 

Voorafgaande aan deze uitleg was er nog een moment van stilte in verband met het overlijden
van twee van onze wedstrijdvissers,
Gert Worst en Boudewijn Butter.

“Jongens wij zullen jullie niet vergeten”

Nu de wedstrijd.
Het parcours was afgezet met de bekende vlaggen en nieuwe wedstrijdborden met onze sponsors erop.
De stekken waren zo uitgezet dat er steeds een vrije stek tussen zat zodat we minimaal 25 meter uit elkaar zaten.
De kopplekken gingen naar Ruud van Dorst op nr.1 en Adrie Jong en Eel op nr.53.
Jan van de Poppe had de smiley, een verrassingsbon, geloot. Voor het eerst was er ook een aanmoedigingsprijs, die naar Jan de Hoyer is gegaan. Jan blijven oefenen!!
Beide extra prijzen zijn aangeboden door Hengelsport Centrum Nijkerk. (HCN)
Met een lekker zonnetje en weinig wind was het een mooie dag om te vissen. Werd er ook gevangen? Jazeker, iedereen had vis gevangen waaronder een dikke paling door Rinus van ’t Hazeveld en een mooie karper door Ruud van Dorst. De paling werd meteen weer teruggezet.

Zoals altijd kan er maar een de beste zijn. Met 5,890 kilo was dat vandaag Jan Schoonewelle gevolgd door Marius Jansen met 4,000 kg. Zij mochten een waardebon van HCN in ontvangst nemen. Heren gefeliciteerd met dit resultaat.

 

Met dank aan onze sponsors, vrijwilligers en natuurlijk de deelnemers zelf die zich voorbeeldig hebben gedragen wat betreft het naleven van de corona maatregelen zoals de 1,5 meter regel.

 

Sponsor banner Uitslag 1e gezelligheidswedstrijd 2020