“Triest bericht” (05-06-2020)

4 dig

Afgelopen donderdag bereikte ons het trieste bericht dat Boudewijn Butter, bij zijn vismaten beter bekend als ‘But’ dinsdag 2 juni jl. op 73-jarige leeftijd plotseling is overleden.

Boudewijn was al heel veel jaren deelnemer aan de witvis vaste stok wedstrijden, zo heb ik hem ook leren kennen. Hij was altijd de rustige sigaar rokende en beetje mummelende (door die sigaar) vrolijke noot binnen de vissers. Hij had een aanstekelijke lach en was gek op vis vangen. Die sigaren was altijd lachen tijdens winterwedstrijden omdat er dan een verzameling sigarenpeuken voor zijn plateau lag. Die zagen er dan uit als hondenkeutels. Dus vervolgens werd But tijdens de pauze en na afloop steevast gevraagd of hij zijn hondje niet beter ergens anders kon uitlaten. Hij ging regelmatig mee naar het clubhuis na afloop van een wedstrijd, waar hij dan steevast een patatje met mayo bestelde en plaats nam aan de sterke verhalen tafel om af om rustig te wachten wat zijn maten nu weer te vertellen hadden.

Ook bij de afsluitende buffetten van de competitie was But altijd aanwezig. Hij genoot dan van het lekkere eten en de gezelligheid.

But, Boudewijn, we gaan je missen aan de waterkant als vriend en medevisser.

We wensen al jouw familie, kennissen en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Namens bestuur, vissers en leden van Hsv Hoop Op Geluk.