Ga eens kijken bij onze verkoopadressen (04-06-2020)

Hoe kan het ?

Graag refereer ik aan het stukje van Pier en Wipper, “hoe kan het” dat ondanks de uitbraak van het coronavirus, we op dit moment begin juni al  het ledenaantal van 2019 voorbij zijn…en de zomer moet nog beginnen….nou ik kan u zeggen dat onze verkoopadressen daar ons heel goed bij geholpen hebben. Gelukkig mochten zij open blijven en er mocht gevist worden en dat in combinatie met het gunstige weer leverde vele nieuwe leden op, nogmaals van harte welkom nieuwe leden van Hoop Op Geluk.

Normaliter staat de laatste zaterdag van mei in het teken van Nationale Hengeldag, helaas konden we daar als HOG geen activiteit voor organiseren maar velen waren aan het vissen op deze prachtige dag.

Daarom brengen we jullie onze verkoopadressen van vergunningen speciaal onder de aandacht, want naast vergunningen verkopen ze heel veel vismaterialen die bij dragen aan een geweldige visdag.

Neem gerust eens een kijkje bij onze verkoopadressen ….ook al vind u uzelf juist een beginnend visser of amateurtje of een mooi weer visser dat maakt helemaal niks uit…en loopt u ergens tegen aan qua vis techniek ? vragen… stel ze gerust zij weten ontzettend veel, ook deze amateur vraagt met regelmaat naar adviezen of materiaal specimen voor bepaalde vistechnieken. GEWOON DOEN!!!

Onze verkoop adressen zijn:

Hengelsport Centrum Nijkerk
Watergoorweg 51c Nijkerk Hengelsport Veer
Nieuwstraat 3  Nijkerk Dierenspeciaalzaak
“Discus” van Dijk
Kerkstraat 25 Putten Hengel Sport Spakenburg
Zuidwenk 78 B Spakenburg Hendriksen Hengelsport
Harderwijkerweg 183 Ermelo