Beter laat dan nooit! (16-05-2020)

Afgelopen week zijn Pier en Wipper langs de Arkervaart op bezoek geweest bij Gerrit Surquin. Gerrit vist de laatste weken geregeld aan de vaart en vangt meestal leuk veel vis. Zo ook nu weer een paar jetsers van brasems! Eerst dus even over het vissen gehad. Maar wij kwamen niet zo maar langs, wij hadden nog niet afgehandelde zaken te verrichten met Gerrit!

 Misschien even uitleggen, Gerrit was kampioen van de witvis competitie 2019 en zou daarom tijdens de nieuwjaarsreceptie in het zonnetje (meer in de flitslichten…) gezet worden. Helaas was Gerrit door ziekte verhinderd. Dus kregen Pier en Wipper zijn envelopje en de vishanddoek met logo van Hoop Op Geluk mee naar huis met de opdracht om het verder te regelen. En zo geschiede.

 En dan nu, maanden later zat hij echt in het zonnetje aan de vaart en verrasten wij hem met de enveloppe en handdoek. Uiteraard op gepaste afstand hebben we samen even lekker staan babbelen over van alles en nog wat en vissen. Net toen we weg wilden gaan verraste Gerrit ons nog met een serie van zijn eigen gemaakte dobbers! Prachtige pennen met stalen onder antenne en zo mooi afgelakt!

 Gerrit namens bestuur en leden veel plezier van je envelopje (of beter de inhoud daarvan) en de handdoek, en reuze bedankt voor de super pennen.

 Blijf allen vissen en gezond,

Pier en Wipper.

 

post-002