Buiten toilet bij plas Watergoor gesloten! (12-05-2020)

Als gevolg van de Covid-19 crisis zijn diverse maatregelen getroffen. Eén hiervan is dat publieke toiletten gesloten moeten zijn. Wij werden hierop gewezen door de mensen van de omgevingsdienst en Toezicht en Handhaving. Wij zijn dus helaas per direct genoodzaakt om het buitentoilet bij ons verenigingsgebouw aan plas Watergoor af te sluiten.

Vissers die onze plas Watergoor bezoeken zijn daardoor genoodzaakt hun eigen maatregelen te treffen en ervoor te zorgen dat ons terrein vrij blijft van uitwerpselen. Zodra de regels het weer toelaten, zullen wij het buitentoilet weer openen.

Met nadruk wijzen wij u erop dat op de naleving van de Covid-19 maatregelen streng wordt toegezien door Politie en regionale Toezicht- en Handhavingsinstanties.

wc closed