Goed bezochte nieuwjaarsreceptie. (03-01-2020)

Vrijdag 3 januari hebben we een goed bezochte nieuwjaarreceptie gehad. Zo’n 30 leden en relaties wisten de weg naar ons clubhuis te vinden.
Na iedereen de hand te hebben geschud werden de kampioenen van 2019 gehuldigd. Gerrit Surquin is witvis clubkampioen geworden en
Robbert van Dasselaar is karper clubkampioen geworden.
Beide kampioenen ontvingen naast felicitaties een waardebon uit handen van de voorzitter. Helaas kon Gerrit door ziekte niet aanwezig zijn. IMG_8182 (Kopie) 01-Arie Bos pas 1e Controleurspas A. Bos 12 Dec 1968.

Arie Bos ontving een zilveren onderscheiding.

Zoals iedereen in het Visblad (en ons clubblad) heeft kunnen lezen is Arie Bos inmiddels al 51 jaar controleur bij onze vereniging. Dat is best bijzonder en dat was ook het bestuur van onze federatie SportvisserijMidWestNederland opgevallen. Zij vonden dit een zodanige prestatie dat zij Arie wilde onderscheiden met de Zilveren Speld. Besloten was die op de nieuwjaarsreceptie uit te reiken aan Arie. Wij hadden daarom een dochter van Arie ingeseind met de vraag of de familie erbij aanwezig wilde zijn en dat wilden zij graag. Dat dit een verrassing was bleek wel uit de reactie van Arie toen hij het clubhuis binnen kwam met zijn vrouw en zijn familie zag zitten.

Federatiebestuurslid Bram van Wijk was aanwezig om Arie na een korte toespraak de onderscheiding op te spelden. Daarbij roerde hij nog aan dat dit pas de 14e keer is dat deze onderscheiding is uitgereikt. Arie nam daarna de gelegenheid te baat om nog een toespraakje te houden waarin hij onder andere het belang van een goede controle en toezicht en het ambassadeurschap van de controleurs onderstreepte.

Alle aanwezigen werden door het bestuur verrast met een presentje in de vorm vishanddoek met ons verenigingslogo.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.