Kerstwedstrijd 2019 (14-12-2019)

Vandaag de laatste wedstrijd van het seizoen gevist, de Kerstwedstrijd.
Omstreeks 8.00 uur kwamen de eerste deelnemers al binnen druppelen in de mooi in de door Henk Stob in kerst sfeer omgetoverde Visburg.

Met de loting werd begonnen om 8.30 uur,dat is  altijd spannend voor de deelnemers omdat je bij de kerstwedstrijd na de loting pas weet wie je vismaat is voor deze dag . De 2 Smiley’s (verassings bon HCN werden vandaag gewonnen door Gert Livestro en Ruud van Dorst. Dus na de loting iedereen snel naar het viswater aan de kade bij Rootselaar,daar was gisteren al de zaak opgebouwd door Frits, Bren, Rinus en Hans. Frits nog bedankt voor het leveren van de party tent stoelen en handige kantnummers met magneet (Hans weet nu ook hoe dit werkt).

De weersomstandigheden waren vandaag wisselend eerst enige regen daarna veel wind maar droog. Over de vangsten kunnen we kort zijn, kleine vis en weinig (zie uitslag totaal 5700 gram met 22 deelnemers!!).

In de pauze werden we goed verzorgd door Sabine Hagoort, Henk Stob, en Griet van Beek (heerlijk zelfgemaakte erwtensoep),ook het broodje worst en de nodige drankjes smaakten prima.Ook onze nieuwe webmaster Kees Hagoort was daar druk aan het foto’s maken. Dan na het eindsignaal, wegen en inpakken en met de nodige vrijwilligers Frits helpen met het inpakken van de Party tent etc. En daarna  snel naar de Visburg voor de prijsuitreiking. Deze werd gedaan door onze voorzitter Dirk Wever.

Voor iedereen lag er een Kerststol en een fles wijn (rood of wit naar keuze) klaar, het winnende koppel Rien Rond/Arie Bos ontving als extra prijs een mooie leefnet tas van Sensas aangeboden door HCN (Hengelsportcentrum Nijkerk), en voor de nummers 2 en 3 was er een veiligheidspakket van Opel dealer Henri en Herman. Namens de voorzitter werden alle vrijwilligers en sponsors bedankt voor hun bijdrage onder een luid applaus van alle deelnemers en een aantal ere leden. Ook namens de witviscommissie iedereen fijne feestdagen en een goed begin van 2020, en voor Gert Worst, Rien Rond en Gert Jan van Kooten snel beter worden en volgend jaar weer gewoon mee vissen.

Wij wensen u prettige feestdagen en een gelukkig 2020.
De witviscommissie Hans Kraak en Frits Coert. uitslag KW2019 25327_1

Klik op de foto voor een vergroting!

Final Tiles Gallery id=19 does not exist