Interesse om de gezelligheids wedstrijdpagina`s te sponsoren?
Neem dan contact op met de webmaster. img0307 img0334 img0337 gezellig_he

De laatste wedstrijd eindelijk aan de overkant, die hadden  we een hele tijd niet gehad, maar als je al die rotzooi aan de kant zag werd je er bang van. Bijna alle auto’s kwamen vast te zitten en dan die troep op je plaats, waar al die platen liggen een grote bende!!!! Heel jammer maar we hebben er toch het beste van gemaakt, want met 31 deelnemers hebben we toch 107.560 kg gevangen en dat was gelijk een record.

Nu over het vissen, de vis was goed aan het azen en met hele mooie Blieken en Voorns van wel 700 gram, geweldig. Nu op naar de pauze om  11.30 uur was Henk alweer aanwezig met heerlijke ballen en broodjes, die gingen er wel in.
Om 14.30 uur eindigde de wedstrijd en zijn we gaan wegen en Dick Haisch was de allerbeste met een gewicht van 8.190 kg.
Dick heel goed gedaan en van harte hiermee.

Toen naar de kantine waar de halve kippen op ons stonden te wachten, Henk had ook nog salades gemaakt en met een lekker sausje en natuurlijk veel  patat. Dat het lekker was zag je na die tijd wel want alles was op.

Nu  de prijsuitreiking  en dat had onze  sponsor  goed geregeld, voor iedereen een pak voer en de keuze uit een voerzeef of een voermandje op je plateau. Fam. Kraaikamp geweldig bedankt hiervoor, als laatste de bar en de koffie en niet te vergeten Frits Coert met de computer en de uitslagen. Dus Henk en Rien en Frits allemaal bedankt, want alleen lukt dit niet dus een cadeau bon voor alle moeite en iedereen bedankt voor de opkomst.

Tot  volgend jaar en blijven oefenen dan komt het goed.
Tot ziens in 2020.

Met hartelijke groet Gert Worst.

img0008
Final Tiles Gallery id=9 does not exist