“ CLUBKAMPIOENSCHAP 2019 ” 
16e Wedstrijd en tevens de laatste wedstrijd zaterdag 5 Oktober 2019 Competitie deelnemers: 27
Afmeldingen: 3
Totaal vandaag: 24 deelnemers Locatie: Arkervaart aan de Oostkant stek nr. 2 t/m 48
Vandaag waren de even nummers aan de beurt en dat was voor Vak A met 12 deelnemers van stek nr. 26 t/m 48 en voor vak B ook met 12 deelnemers van 2 t/m 24. Bij de loting gingen de kopplekken naar Klaas Bast in vak A en in vak B was de kopplek voor Rien Rond.
De smileys waren dit keer voor Roberto Evripidou in vak A, de verrassings-bon aangeboden door Hengelsport Centrum Nijkerk en in vak B was de gelukkige Boudewijn Butter die er met een auto winter-pakket van Opel dealer Henri & Herman uit Amersfoort vandoor ging. Nu de wedstrijd.
De Arkervaart zag er goed uit met nagenoeg geen wind en veel kleine springende vis aan het oppervlak. Mede door het opkomende zonnetje beloofde het een mooie visdag te worden.
De eerste helft werd er voornamelijk kleine vis gevangen maar dat zou veranderen in de tweede helft. Eerst in de pauze maar een warm broodje bal eten, aangeboden door de wedstrijdcommissie. Of het nu door het broodje bal kwam weet ik niet maar in de tweede helft werden er volop grote blieken en voorns gevangen en hier en daar een baars zelfs een klein snoekje was de klos.
Er werd goed gevangen, met drie deelnemers meer dan acht kilo maar wie zou er Clubkampioen worden?
Maar eerst de dag winnaars. Dat was in vak A Hans Kraak met 8,850 kg en in vak B was dat Gert Jan van Kooten met 4,590 kg.
Goed gedaan jongens. De dagprijzen waren aangeboden door Opeldealer Henri & Herman uit Amersfoort.

De ontknoping.

En nu de kampioen van het “ Clubkampioenschap 2019 “
Na zestien wedstrijden was de beste en dus de Clubkampioen van het seizoen 2019,
Gerrit Surquin
        

Hartelijk gefeliciteerd Gerrit met het Clubkampioenschap 2019 van HOG

Nadat de uitslag bekend was volgde de prijsuitreiking en de huldiging.
Eerst werden de vrijwilligers in het zonnetje gezet en beloond voor hun inzet met een waardebon van HCN. Ook aan het afscheidnemende wedstrijdcommissie-lid Frits Coert was gedacht. Hij kreeg uit handen van Hans Kraak een diner-bon en een mooie bos bloemen. Van de deelnemers, die een inzameling hadden gehouden, kreeg Frits een envelop met inhoud.
Wie ook een diner-bon en bos bloemen kreeg waren Martijn en Grace van HCN, voor het super sponseren van ons “ Clubkampioenschap “ Hartelijk dank hiervoor. De eerste was ook aanwezig bij de prijsuitreiking/huldiging en schoof aan bij het buffet. De eindprijzen, iedereen had prijs, bestonden dit keer uit een waardebon van HCN of een geldprijs.
Er waren bekers voor de eerste drie en een wisselbokaal met een bos bloemen voor de nieuwe Clubkampioen. Tevens had Hengelsport Centrum Nijkerk een extra prijs voor de eerste drie beschikbaar gesteld. Van al die plechtigheden krijg je wel honger maar geen nood ook daar was aan gedacht.
Want inmiddels stond er een uitgebreid chinees buffet gereed.
Het buffet was een mooie afsluiting van een geweldige competitie waar gezelligheid, vriendschap en onderlinge concurrentiestrijd de boventoon voerden.

Allen hartelijk dank.

De wedstrijdcommissie,
Frits & Hans

Klik op de foto voor een vergroting.