8 Tegen 8

1 Oktober 2019
8 tegen 8, Nijkerk tegen Elburg. Vandaag de jaarlijkse wedstrijd gevist tegen de vissers van hsv ‘de Poepenkolk’ uit Elburg.
Om 7.45u kwam de groep aan in “de Visburg”  alwaar zij gelijk op een kop koffie werden getrakteerd.
Na die bak koffie en even gezellig bijgepraat te hebben de loting. Frits Coert had dat weer goed voorbereid, alles was weer op het grote scherm te volgen. Wij visten op de even nummers, Elburg kreeg de kopplek en wij de staartplek. Om 9.30u klonk het startsignaal. Er stond een ZZW windje kracht 3 tot 5.
Al snel kwamen de eerste vissen boven, hoofdzakelijk blieken en hier en daar een voorn en baars. 11.45u, pauzesignaal. Iedereen kreeg een broodje kroket en een slaatje, daarbij een blikje fris of één borreltje.
Het was even echt gezellig aan de waterkant en het werd zeer gewaardeerd door de vissers.

Einde pauze, dus weer vissen om 12.15. al met al redelijk goed gevangen, ondanks de 3 boten die de voerstekken verstoorden. Het weer werkte ook mee, wel een paar buitjes maar ook de zon gezien.

Stoppen en inpakken om 14.30u, wegen en naar het clubhuis. Daar stond voor iedereen een zak patat klaar, Henk Stob weer bedankt voor het lekkere eten en de service!

Nog even de sponsors bedanken: Mikel Ruiters (Barten) voor de rookworsten, Henri & Herman voor de veiligheidspakketten voor de auto, Evezet voor de zakken voer en Hengelsport Centrum Nijkerk voor de waardebonnen, het was weer top!

Bren.

 

Klik op de foto voor een vergroting.